Zoeken

Ex-miss Malika Ménard vindt toevlucht in Marokko na doodsbedreigingen

23 oktober 2023 - 20:51 - Marokko

©

De Franse journaliste en Miss Frankrijk 2010 Malika Ménard, heeft haar toevlucht in Marokko gevonden na in Frankrijk met de dood te zijn bedreigd.

Malika Ménard vertrok naar Marokko nadat ze doodsbedreigingen had ontvangen. Een troostrijke keuze voor de 36-jarige journaliste. In posts op Instagram deelt ze met haar volgers de aangename momenten die ze in het koninkrijk doorbrengt. Op de foto’s is ze onder meer te zien in de tuin van het The Oberoi hotel in Marrakech en aan de rand van het zwembad. Genoeg om indruk te maken op haar volgers. "Subliem", schrijft een internetgebruiker. "Je bent een echte bom, Malika. Je bent zo prachtig. Fijne avond. Ik hou van je", schrijft een ander, met hart- en bloemenemoji’s.

Lees ook: Ex-Miss Frankrijk Malika Menard geniet van Marrakesh

Op zaterdag 7 oktober 2023 ontving Malika Ménard doodsbedreigingen. Toen ze haar fiets ophaalde, die niet ver van een metrostation geparkeerd stond, vond ze een nota met een doodsbedreiging in haar fietsmandje. "Iemand heeft een dubbel van je sleutels gekregen om je te elimineren. Ik zal vanavond tussen 23.00 en 02.00 uur bij de McDo zijn. Verander je sloten", stond op het briefje volgens Le Parisien.

Lees ook: Mina El Hammani (Elite) krijgt doodsbedreigingen

De afzender van het bericht is een individu dat zichzelf "Witte Baard" noemt. Na de vondst begaf de voormalige Miss Frankrijk zich naar een politiebureau om aangifte te doen. Dankzij nabijgelegen bewakingscamera’s kon de politie een verdachte identificeren. Het gaat om een man die bekend is bij de politiediensten, omschreven als een "bekende dakloze in de wijk, meer verward dan agressief."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team