Zoeken

Ex-man Amerikaanse advocate naar Marokko gevlucht

18 februari 2023 - 18:00 - Wereld

©

Een advocate en eigenares van King Family Lending LLC, een kredietverstrekker gevestigd in Newport Beach (Californië), wordt beschuldigd van een grootschalige oplichting van 10 miljoen dollar. Haar ex-man is naar Marokko gevlucht.

Sara Jacqueline King en haar leningsbedrijf King Family Lending, werden aangeklaagd voor oplichting. De Californische advocate wordt ervan beschuldigd het bedrijf LDR International Ltd., een kredietverstrekker gevestigd in de Britse Maagdeneilanden, van 10 miljoen dollar te hebben opgelicht. Het geld moest dienen om leningen aan klanten in de Verenigde Staten te vergemakkelijken. Volgens de aanklacht heeft de Britse groep dit bedrag geïnvesteerd in het kredietbedrijf, door King Family Lending 97 leningen toe te kennen van januari 2022 tot oktober 2022. De borgen zijn jachten, diamanten, Aston Martin, Lamborghini, maar ook sportcontracten voor de National Hockey League, Major League Baseball, National Football League, Major League Soccer en National Basketball Association.

Lees ook: Marokko levert pedofiel uit aan VS die 9 jaar op de vlucht was

De leningen werden echter nooit terugbetaald. Sara Jacqueline King beweerde dat meer dan 6,3 miljoen dollar aan leningen was terugbetaald en hergebruikt om andere leningen te financieren. Onderzoek heeft intussen aangetoond dat er met het geld nooit lening aan derden waren toegekend. De advocate heeft LDR slechts 2 miljoen dollar aan rente betaald. Het geleende kapitaal van meer dan 10 miljoen dollar is nog steeds verschuldigd, terwijl de advocate beweert dat ze slechts 12 dollar op haar eigen bankrekening heeft ontvangen. In zijn aanklacht stemt LDR dat de beklaagde de fondsen heeft verkwist door te verhuizen naar het Wynn Las Vegas Hotel, waar ze zes maanden heeft gewoond en 24 uur per dag, 7 dagen per week heeft gespeeld, terwijl ze een extravagant levensstijl had.

Lees ook: Amerikaanse influencer verliest rechtszaak van Cardi B. en vlucht naar Marokko

Toen de oplichting duidelijk werd is medeverdachte en ex-man van Sara Jacqueline King "naar Marokko gevlucht", aldus de klacht. LDR is ervan overtuigd dat "King zich heeft beziggehouden met grootschalige fraude." En dit is niet haar eerste overtreding. Eerder werd de advocate beschuldigd van het niet terugbetalen van leningen van 125.000 en 62.000 dollar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team