Zoeken

Estée Lauder kiest Imaan Hammam als nieuwe muze

9 mei 2023 - 18:00 - Cultuur

©

De Amerikaanse cosmetica-gigant Estée Lauder heeft het Nederlandse model van Marokkaans-Egyptische afkomst, Imaan Hammam, verkozen als nieuw gezicht van het merk.

Imaan Hammam kondigde het nieuws aan op haar Instagram-account met 1,6 miljoen volgers. "Ik ben verheugd om mijn nieuwe rol als wereldwijde ambassadeur voor @esteelauder aan te kondigen. Het is een echte eer en een droom om lid te worden van de Estee Lauder-familie. Ik kan niet wachten om jullie alles te laten zien wat we in petto hebben. Ik hou jullie op de hoogte," schreef ze. Het nieuws verheugde haar vrienden en fans die haar feliciteerden. "Gefeliciteerd!!!", schreef het Amerikaans-Somalische model Halima Aden. "Yesss Gefeliciteerd sis!!!", reageerde ook de Franse Cindy Bruna.

Lees ook: Imaan Hammam ster van H&M en Mugler-campagne (video)

Het 26-jarige model deelde ook een korte video waarin ze verschillende outfits draagt, waaronder een jurk tot aan haar dijen met een transparante geborduurde maxi-jurk erbovenop, kettingen, hangende oorbellen en massieve ringen. Ze droeg ook een felrode latex jumpsuit, gecombineerd met felle lippenstift en een oranje gebreide set bestaande uit een crop top en een rok.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team