Zoeken

Imaan Hammam ster van H&M en Mugler-campagne (video)

27 maart 2023 - 22:00 - Cultuur

©

De Zweedse groep H&M en het Franse modehuis Mugler hebben het Nederlands-Marokkaanse model Imaan Hammam gekozen als gezicht voor hun gezamenlijke campagne.

Imaan Hammam is te zien in de collectie gecreëerd door H&M en Mugler. In een video die ze deelde in een Instagram story, zingen de zangeressen Amaarae, Shygirl, Eartheater en Arca hun eigen versie van de hit "Music Sounds Better with You" van Stardust uit 1998, wanneer het 26-jarige model op het podium verschijnt.

Lees ook: Imaan Hammam straalt op Fashion week in Parijs

De collectie is ontworpen onder leiding van Casey Cadwallader, creatief directeur van Mugler, en belichaamt "de unieke en levendige geest van het merk", aldus H&M in een persbericht.

Lees ook: Imaan Hammam schittert op Ralph Lauren show

Ann-Sofie Johansson, creatief adviseur van het merk, is trots om het erfgoed van Manfred Thierry Mugler, die in januari 2022 overleed, te vieren. "Casey heeft fantastisch werk geleverd door eer te betuigen aan de geschiedenis en archieven, terwijl hij de collectie volledig eigentijds heeft gemaakt. Onder zijn leiding is Mugler een van de meest innovatieve modehuizen geworden", aldus Johansson.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team