Zoeken

Eric Gerets wil de ACN-2012 winnen

11 oktober 2011 - 15:00 - Sport

©

Op de persconferentie na de overwinning van de Atlas Leeuwen tegen Tanzania (3-1), zondag in Marrakesh, zei Eric Gerets zei dat zijn spelers trots mochten zijn, maar dat het African Cup of Nations 2012 winnen nu het doel is.

Om de uitdaging aan te gaan heeft Eric Gerets reeds een voorbereidingsprogramma opgesteld, zoals hij zelf vertelde aan de pers, daarbij het goede werk van Dominique Cuperly saluerend, die de nationale ploeg trainde toen hijzelf nog in Arabië Saoedi Al Hilal trainde.

Gerets vertelde de pers ook dat de show geleverd door de Atlas Leeuwen na het eerste half uur van de wedstrijd, waardoor het Tanzania lukte te doelen, noch het feit dat ze heel wat mogelijkheden misten, had geapprecieerd.

"Het is uiteindelijk de discipline, de solidariteit en de wens om de Marokkaanse publiek gelukkig te maken, dat het verschil maakte tijdens deze wedstrijd", aldus de Belgische coach.

Eric Gerets verborg zijn vreugde ook niet over de goal van Adel Taarabt en erkende dat de Marokkaanse middenvelder van Queens Park Rangers "een moeilijke tijd heeft gehad, vooral na de overwinning tegen Algerije die hij niet kon vieren met zijn teamgenoten".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team