Zoeken

Mustapha El Kabir bij de Atlas Leeuwen

28 oktober 2011 - 18:00 - Sport

©

Mustapha El Kabir, Marokkaanse aanvaller van de Italiaanse Serie A club Cagliari, zou, volgens Eric Gerets tijdens een persconferentie in Casablanca, slechts een oproep van hem afwachten om zich bij de Atlas Leeuwen aan te sluiten.

Eric Gerets, die de potentiële spelers aan de pers voorstelde om te concurreren in de LG Cup, voorzien in Marrakech van 11 tot 13 november dit jaar, zei dat Mustapha El Kabir "klaar is om morgen af te komen als hij gevraagd wordt".

De 22-jarige Marokkaanse spits, die zijn eerste stappen zette met Ajax Amsterdam, speelde voor de Zweedse Super League club, FC Mjällby, vóór hij tekende voor Cagliari in 2011.

Nacer Barazite, Marokkaans-Nederlandse aanvaller van de Oostenrijkse club, FK Austria Wenen, interesseert de coach van de Atlas Leeuwen ook. Deze laatste is afgereisd naar Alkmaar in Nederland, voor een ontmoeting, doch met weinig succes.

De voormalige Arsenalspeler van 21, zei na zijn ontmoeting met Eric Gerets vorige week: "Het is misschien een cliché, maar ik voel me net zo Nederlands als Marokkaans. Ik heb al met Gerets gesproken en nu gekozen voor Jong Oranje. Die wedstrijden zijn goed voor mijn ontwikkeling".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team