Zoeken

Ellen DeGeneres op vakantie in Marrakech

2 juni 2022 - 20:20 - Cultuur

©

Slechts enkele dagen na het stopzetten van haar gelijknamige talkshow, vertrok de Amerikaanse tv-presentatrice en schrijfster Ellen DeGeneres op vakantie naar Marrakech met haar partner Portia de Rossi.

Er kwam nog maar net een einde aan "The Ellen DeGeneres Show", die sinds 2003 één van de meest bekeken middagprogramma’s was in de Verenigde Staten, of oud-gastvrouw Ellen DeGeneres en haar partner Portia de Rossi werden al in Marrakech gespot. Ze wandelden door de souk en lunchten bij Kabana Rooftop, meldt Hollywoodlife.

Lees ook: Prinses kiest Marrakech voor huwelijksreis

Het koppel genoot tijdens het weekend ook van de bezienswaardigheden rond de okerkleurige stad. Ellen heeft haar gebruikelijke blazer en overhemd gedumpt en meer casual kleding aangetrokken. Zij droeg een kaki broek en een wit linnen hemd, terwijl Portia een blauw-wit gestreepte jurk droeg.

Lees ook: Britse tv-ster Chloe Brockett op vakantie in Marrakech

DeGeneres zei eerder dat ze na het definitieve einde van haar talkshow, van plan was om tijd door te brengen in Rwanda met Portia, waar ze een educatieve campus heeft geopend om wilde berggorilla’s te helpen redden. In de talkshow waren de afgelopen weken beroemdheden te gast zoals Oprah Winfrey, Julia Louis-Dreyfus, Mila Kunis, Justin Timberlake, Zac Efron en Bruno Mars.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team