Zoeken

Britse tv-ster Chloe Brockett op vakantie in Marrakech

20 mei 2022 - 09:40 - Cultuur

©

Marokko is al jaren een trekpleister voor celebrity’s uit de hele wereld. De Engelse reality TV ster Chloe Brockett denkt er ook zo over. Zij geniet in Marrakech van de zon met haar Towie partners Amber Turner en Courtney Green.

Mail On Line bericht over de vakantie van Chloe Brockett in Marokko. "De 21-jarige veroorzaakte opschudding terwijl ze bij het zwembad lummelt. Ze verblijft in een witte flat met twee slaapkamers in Marrakech en ziet eruit alsof ze geniet van een vakantie met haar vriendinnen," schrijft het medium.

Lees ook: Marrakech in Amerikaanse realityshow

Op sommige van de foto’s die Chloë op Instagram deelde, is ze te zien in een tweedelige outfit met een doorschijnende geweven rok en een strooien strandtas. Op de foto ziet ze er "glamorous" uit met een paar grote zwarte zonnebrillen en Chloé sandalen. Ze draagt een oogverblindende halsketting en haar zwarte vlechten vallen tot op haar schouders.

Lees ook: Zanger Slimane viert doop dochter in Marrakech

Volgens het blad baarde Chloé die avond opzien in een "lange witte jurk met uitsnijdingen" en een paar bijpassende schoenen. Ze deelde ook een andere foto waarop ze zich klaarmaakt om te zonnebaden bij het zwembad. De foto had als onderschrift "Groetjes uit Marokko".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team