Zoeken

ElGrandeToto meest beluisterde artiest in Marokko op Spotify

5 december 2021 - 12:40 - Cultuur

©

Spotify heeft zijn jaarlijkse ranglijst van populairste artiesten op het internet bekendgemaakt. Uit de resultaten blijkt dat de Marokkaanse rapper El GrandeToto dit jaar de meest beluisterde artiest is in Marokko en de Arabische wereld.

Na zijn AFRIMA-winst (All Africa Music Awards), staat El GrandeToto nog steeds bovenaan de hitlijsten op het muziekstreamingplatform Spotify. "Dit jaar was de meest gestreamde artiest in Marokko en de meest gestreamde Arabische artiest in het Midden-Oosten en Noord-Afrika: ’ElGrandeToto’. Het debuutalbum ’Chameleon’ van de 25-jarige Marokkaanse rapper kwam in maart uit en domineert sindsdien de Spotify charts, met nu al meer dan 50 miljoen streams," aldus Spotify in een verklaring.

Lees ook: Sabar begon te rappen als een grap, maar scoort succes

In zijn algemene rangschikking, gebaseerd op de keuze van gebruikers wereldwijd, plaatst de site ElGrandeToto op de eerste plaats met "Mghayer", gevolgd door CKay en zijn "Love nwantiti (feat. ElGrandeToto) - North African Remix", en Tagne die de top drie sluit met "Nadi Canadi".

Lees ook: Hind Laroussi scoort succes met nieuw nummer (video)

Spotify heeft ook zijn langverwachte Spotify Wrapped dienst uitgebracht, waarmee zijn meer dan 381 miljoen gebruikers toegang krijgen tot gedetailleerde inzichten in hun luistergewoonten in de loop van het jaar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team