Zoeken

Morad brengt nieuw juweeltje uit: "Pelele" (video)

30 december 2021 - 12:40 - Cultuur

©

Morad, Spaanse rapper van Marokkaanse afkomst, heeft net een nieuw nummer uitgebracht en dat is een schot in de roos. "Pelele" is de titel van dit juweeltje.

Zoals Ok Diario meldt, zet de Spaanse ster met Marokkaanse roots zijn carrière verder. Na het succesvolle "M.D.L.R", is Morad terug met een nieuwe song: "Pelele". Het nummer is sinds vrijdag beschikbaar op alle downloadplatformen en heeft al 4,6 miljoen views op YouTube.

Lees ook: Marokkaanse rapper Morad is op dreef (video)

2021 was artistiek gesproken een succesvol jaar voor Morad. Vóór "Pelele" had de artiest nummers afgeleverd als "Normal", "Motorola" of "Soñar". Maar zijn gezamenlijke uitvoeringen met andere artiesten, zoals "Habla claro" met Eladio Carrión of "Sessie #47" met Bizarrap, boekten het meeste succes. Deze laatste heeft 18 miljoen views op YouTube en 13,6 miljoen op Spotify. In de liedjes vertelt Morad over zijn leven en afkomst, zijn levensweg, zijn moeilijke momenten, enz.

Lees ook: Straatjongen Morad is nu een bekende rapper in Spanje

Morad heeft inmiddels miljoenen fans en abonnees op sociale media en wordt gezien als een van de opkomende sterren van de rap- en drillmuziek in Spanje. MDLR, wat "Straat Gozer" betekent, is ongetwijfeld zijn bekendste song in Spanje. Morad sluit zijn beste jaar af met zijn nieuwe aanwinst "Pelele". De respons van het publiek is overweldigend!

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team