Zoeken

Mazraoui krijgt groen licht van Ajax voor meespelen met Marokko

12 oktober 2020 - 19:20 - Sport

©

De Marokkaanse voetbalbond (FRMF) maakte zaterdag bekend dat Ajacied Noussair Mazraoui zich heeft aangesloten bij de training van de Atlas Leeuwen. De Amsterdamse club wilde Mazraoui niet naar een gebied sturen met een oranje of rood reisadvies vanwege het coronavirus. Ondertussen heeft Ziyech de voorselectie verlaten.

Vanwege medische redenen moet Ziyech de volgende oefenwedstrijd missen. "Dit is gedaan na een overeenkomst tussen de medische staf van het nationale team en de Engelse club," meldt de Marokkaanse voetbalbond in een verklaring op hun website. Aangezien Ajax weigerde Mazraoui naar Marokko te laten komen vanwege de coronacrisis was de bond nog in onderhandeling over zijn komst.

Marokko won de oefenwedstrijd tegen Senegal met een score van 3-1. De voetballers Selim Amallah (10ᵉ), Youssef En-Nesyri (71ᵉ) en Youssef El Arabi (86ᵉ) hebben de doelpunten gemaakt.

Een tweede oefenwedstrijd staat gepland op dinsdag 13 oktober. Dan zullen de Atlas Leeuwen spelen tegen Democratische Republiek Congo.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team