Zoeken

Zakaria Labyad terug bij Atlas Leeuwen

12 november 2020 - 09:40 - Sport

©

Zakaria Labyad maakt deel uit van selectie van bondscoach Vahid Halilhodzic voor de volgende ontmoetingen van de Atlas Leeuwen tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek. De speler had het coronavirus opgelopen, maar is daarvan hersteld.

De middenvelder van Ajax maakte aanvankelijk geen deel uit van de Marokkaanse selectie voor de interlands met de Centraal-Afrikaanse Republiek in de kwalificatie voor de Afrika Cup 2021, hij zou invallen voor Selim Amallah van Standard Luik.

Het is voor het eerst sinds 2018 dat Labyad minuten kan maken voor de Marokkaanse selectie. Nu schrijft dat Labyad niet de enige Ajacied is die zich maandag bij de selectie meldt, ook rechtsback Noussair Mazraoui, aanvaller Zakaria Aboukhlal van AZ en de voormalige Eredivisie-spelers Hakim Ziyech en Sofyan Amrabat werden geselecteerd.

Labyad werd vorige maand ook al opgeroepen, maar hij koos er toen voor om thuis te blijven. Zijn hoogzwangere vrouw lag toen op het punt om te bevallen. Ditmaal stapt hij wel in het vliegtuig. Marokko speelt de komende dagen twee kwalificatieduels voor de Africa Cup.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team