Zoeken

Mazraoui onzeker voor interlandwedstrijd Marokko

3 november 2020 - 09:00 - Sport

©

Door een blessure die Marokko-international Noussair Mazraoui afgelopen zaterdag heeft opgelopen tijdens een wedstrijd voor zijn club Ajax, is zijn deelname aan de interlandwedstrijd tussen Marokko en de Centraal-Afrikaanse Republiek geen zekerheid.

Tijdens de wedstrijd tussen Ajax en Fortuna Sittard van afgelopen zaterdag raakte de Atlas Leeuw geblesseerd aan zijn enkel. Hij moest hierdoor in de 64ᵉ minuut van de wedstrijd opgeven.

Dit is slecht nieuws voor het nationale team van Marokko dat op 13 en 17 november twee wedstrijden speelt tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek in de kwalificatieronde voor de Afrika Cup in 2021.

De laatste wedstrijd die Noussair Mazraoui met de nationale ploeg heeft gespeeld dateert van 13 oktober. Het was tijdens de vriendschappelijke ontmoeting met de Democratische Republiek Congo. In aanloop naar deze wedstrijd weigerde Ajax hem nog af te laten reizen omdat er bezorgdheid was over de gezondheidssituatie in Marokko. Uiteindelijk heeft hij toch aan deze wedstrijd deel kunnen nemen.

Bladna.nl