Zoeken

EasyJet opent nieuwe route Nederland-Marokko

2 september 2021 - 17:40 - Economie

©

EasyJet is van plan om vanaf oktober dit jaar een nieuwe route van Nederland naar Marokko te openen. De luchtvaartmaatschappij bedient reeds drie Marokkaanse steden: Agadir, Essaouira en Tanger.

EasyJet introduceert voor zijn winterprogramma vier wekelijkse vluchten tussen zijn basis in Amsterdam-Schiphol en de luchthaven Marrakech-Menara in de periode van 31 oktober 2021 tot 25 maart 2022, meldt Air Journal. Dit is de veertiende route van de Britse lagekostenluchtvaartmaatschappij naar de Marokkaanse luchthaven.

Lees ook: Wizz Air biedt nieuwe vluchten aan naar Marokko

De vluchten zullen worden uitgevoerd met Airbus-vliegtuigen met één gangpad. Het vliegtuig vertrekt op maandag, donderdag, vrijdag en zondag om 8.15 uur uit Amsterdam en landt om 12.20 uur in Marokko. De terugvluchten vertrekken uit Marokko om 13.10 uur en komen aan om 17.05 uur (de rotatie op donderdag wordt in januari volgend jaar niet uitgevoerd).

EasyJet verleent zijn klanten ook een andere dienst. De maatschappij versterkt haar Flexibiliteit Garantie: reizigers kunnen hun ticket zonder extra kosten tot 2 uur voor vertrek wijzigen. Deze aanbieding geldt voor alle vluchten, ongeacht data of bestemmingen. EasyJet-stoelen worden in de verkoop aangeboden met een nieuw tarief: Standard Plus, dat voordelen omvat zoals een zitplaats vooraan, grote handbagage en Speedy Boarding.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team