Zoeken

Ryanair opent nieuwe route Charleroi-Marokko

10 juni 2021 - 10:40 - Economie

©

Ryanair is van plan een nieuwe lijndienst te lanceren vanaf de luchthaven Brussels South Charleroi Airport naar Marokko. Deze nieuwe route maakt deel uit van haar zomerprogramma voor 2021.

Naast Marokko zal Ryanair vluchten van Charleroi naar Cyprus runnen. "Ryanair start nieuwe routes naar Essaouira in Marokko en Paphos in Cyprus. Met twee wekelijkse vluchten, op donderdag en zondag voor Essaouira en op dinsdag en zaterdag voor Paphos, zullen de steden worden verbonden met Brussel-Charleroi door de Boeings 737-800 van de maatschappij, met een capaciteit van 189 zitplaatsen," aldus de Ierse low cost luchtvaartmaatschappij in een verklaring.

Lees ook: Ryanair opent lijndienst tussen Rabat en Malaga

"Essaouira is een haven- en toeristenstad aan de Atlantische kust van Marokko. Aan de kust wordt de medina beschermd door vestingmuren uit de 18e eeuw en bieden de vestingwerken een prachtig uitzicht op de oceaan", zegt Ryanair over de Marokkaanse stad.

De eerste vlucht naar Essaouira zal op 31 oktober worden uitgevoerd, en de eerste vlucht naar Paphos op 2 november, aldus de luchtvaartmaatschappij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team