Zoeken

Duitse voetballer Robert Bauer bekeert zich tot de Islam

21 september 2023 - 20:00 - Sport

©

In een persoonlijke onthulling heeft Robert Bauer, de Duitse voetbalverdediger, via Instagram zijn bekering tot de Islam bekend gemaakt. De voetballer, die momenteel bij de Saudische club Al-Tai speelt, deelde een intieme foto van zichzelf in gebed en sprak openhartig over zijn spirituele reis.

Bauer, 28 jaar oud, benadrukte in zijn bericht de cruciale rol van zijn vrouw en haar familie in zijn besluit om de islam te omarmen. "Ik ben tot de islam gekomen door mijn vrouw en haar familie. Het is een jarenlange reis geweest en ik ben jullie allemaal dankbaar voor de steun en aanmoediging tijdens dit traject," liet hij weten.

Lees ook: Vriendin Karim Benzema Jordan Ozuna bekeert zich tot de Islam

Sportliefhebbers kennen Bauer van zijn voetbalprestaties, waaronder zijn debuut in de Bundesliga 2 op 31 oktober 2014 tegen Fortuna Dusseldorf. Een hoogtepunt in zijn carrière was op 22 november 2015 toen hij zijn eerste Bundesliga-doelpunt scoorde tegen Darmstadt 98.

Lees ook: Thomas Partey na bekering met Marokkaanse getrouwd

Door de jaren heen heeft Bauer bij diverse clubs gespeeld, waaronder Werder Bremen en FC Nurnberg. Voordat hij in 2021 naar Sint-Truiden in België verhuisde, speelde hij ook bij de Russische club FC Arsenal Tula.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team