Zoeken

Vriendin Karim Benzema Jordan Ozuna bekeert zich tot de Islam

4 juli 2023 - 23:00 - Sport

©

De vriendin van Karim Benzema, Jordan Ozuna, heeft in een recent interview laten weten dat ze zich tot de Islam heeft bekeerd, kort na de geboorte van hun zoon.

De 32-jarige vrouw vertelde dat ze deze keuze heeft gemaakt na meerdere verrijkende lezingen over de Islam, die zij als "mooi" beschouwt. "Ik ben bekeerd tot de Islam. Het gebeurde hier in de moskee van Madrid. Ze reciteerden de Koran... Het was een kleine, intieme ceremonie. Ik huilde als een kind. Ik ben heel sentimenteel."

Lees ook: Benzema’s keuze voor Al Ittihad: Islam en Arabisch centraal

"Ik heb veel onderzoek gedaan naar de Islam. Alles wat ik heb gelezen over de religie heeft me geraakt. Tijdens de Ramadan las ik de Koran en dat liet me huilen. Ik heb ook ’The Sacred Path to Islam’ gelezen, over een christen die zich bekeert tot de Islam, net als ik. Een echt waardevol boek", voegde ze toe.

"Toen ik Karim ontmoette, wist ik niet wie hij was. Ik ben Amerikaanse, ik weet niet veel over voetbal! Vanaf het begin voelde ik dat het iets anders was. Karim is een geweldige kerel. We lachen zoveel samen... Wanneer ik zeg dat hij mijn beste vriend is, meen ik dat echt", aldus Jordan over haar ontmoeting met de speler die net voor 200 miljoen euro per jaar bij Al Ittihad heeft getekend.

Lees ook: Karim Benzema nieuw teamgenoot Abderrazak Hamdallah bij Al-Ittihad

De jonge vrouw sprak ook over haar nieuwe leven in Saoedi-Arabië. "Ik heb zin in avontuur en wil echt de cultuur en de gastronomie leren kennen", verzekert ze, eraan toevoegend dat ze bereid is de kledingcodes van het land te respecteren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team