Zoeken

Duitse toerist over Marokko: "Een ervaring die ik nooit zal vergeten"

17 februari 2021 - 14:00 - Marokko

©

Veel toeristen strandden in de afgelopen maanden in Marokko door de coronapandemie. Velen reageerden kwaad op de situatie en hekelden het besluit van Rabat om de grenzen volledig te sluiten. Maar niet iedereen is ontevreden met de actuele situatie. Een 67-jarige Duitser beleeft in Marokko een "onvergetelijke ervaring".

Hans-Georg Baldszun, een gepensioneerde Duitser, wist niet wat hem overkwam toen hij een tweepersoonskamer in een vijfsterrenhotel in Agadir wist te boeken voor slechts 500 dirham/nacht, maaltijden inbegrepen.

In een verklaring aan de Duitse website Bild vertelt Hans-Georg hij dat hij elk jaar Marokko bezoekt. Maar dit jaar wil hij langer blijven. Hij is de enige klant van een hotel met 450 kamers met zicht op de oceaan en krijgt er een VIP-behandeling.

"Lunch met zicht op de oceaan, met verschillende soorten vis en salades en een fles witte wijn, dit terwijl de wereld in crisis verkeert. Het is een ervaring die ik niet snel zal vergeten", zegt de zestiger. "Dit jaar heb ik recht op een droomvakantie aan een uitzonderlijke prijs.", aldus Hans-Georg, die heeft besloten om al zijn spaargeld te gebruiken om nieuwe exotische bestemmingen te ontdekken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team