Zoeken

Haagse wijk viert herstel 6-jarige Naoufel

1 november 2022 - 10:00 - Wereld

©

De wijk van de 6-jarige Naoufel, die begin oktober zwaargewond raakte bij een ernstige aanrijding in Den Haag, heeft zondag een groot feest georganiseerd om het jongetje te verwelkomen en zijn beterschap te vieren.

De zesjarige jongen herstelt relatief snel van de gebroken nek en de coma die volgden op het verkeersongeval. Een automobilist negeerde een kleine maand geleden het rode licht en schepte de jongen, die met vader en zus het zebrapad overstak, schrijft het AD.

Lees ook: Naoufel (6) terug thuis na ernstige aanrijding in Den Haag

Naoufel, die zich niets meer van het ongeval herinnert, werd op het wijkfeest omringd door familie, kennissen, vriendjes en vriendinnetjes, die allemaal blij zijn dat het beter met hem gaat. Hij moet de komende tijd nog revalideren en artsen gaan ook kijken naar de langetermijneffecten van zijn letsels.

Lees ook: Haagse Naoufel (6) in coma na aanrijding, dader meldt zich

"Het voelt letterlijk als een wonder van god", zegt zijn neef Tarik. "Artsen zeiden dat zij het ook nooit hadden meegemaakt dat iemand zo snel herstelde." Naoufel kan nog niet naar school, zijn revalidatiecentrum gaat in gesprek met de school om een planning te maken over het herstel. "Maar eerst vandaag genieten. Dat is heel belangrijk", aldus Tarik.

Bladna.nl