Zoeken

Zara komt met in Marokko geproduceerde collectie

7 mei 2022 - 09:00 - Economie

©

Zara heeft haar nieuwe SRPLS-collectie voor het lente-en zomerseizoen 2022 gelanceerd. De nieuwe limited edition collectie is in Marokko geproduceerd en legt de nadruk op elegantie en finesse.

De nieuwe collectie van Zara werd geproduceerd in Marokko en bestaat uit lichtgewicht kledingstukken in neutrale kleuren zoals wit en beige, zachte kleuren zoals blauw en roze en opvallende kleuren zoals kaki. Met de tweejaarlijkse collectie wil de Inditex-groep haar klanten de kans geven om hun garderobe een nieuwe look te geven.

Lees ook: Zara vindt inspiratie in Marokko voor nieuwe collectie (video)

De silhouetten zijn zowel aantrekkelijk als vloeiend. Sterren van de campagne zijn Awar Odhiang, America Gonzales, Vilma Sjoberg, Sora Choi en Sacha Quenby, gefotografeerd door modefotograaf Craig McDean. De styling was in handen van Karl Templer.

Lees ook: Onderzoek: "Hoe kleedt de Marokkaan zich in 2021?"

De nieuwe SRPLS collectie is grotendeels vervaardigd uit stoffen van 100% katoen, de kledingstukken zijn licht en voelen zacht aan, wat een zekere elegantie en finesse geeft aan de collectie, die alles heeft om aan iedere smaak te voldoen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team