Zoeken

Al weken geen nieuwe coronabesmettingen in Al Hoceima

13 mei 2020 - 20:40 - Marokko

©

In Al Hoceima is de epidemiologische situatie stabiel en werden al weken geen nieuwe besmettingen met het coronavirus vastgesteld.

Slechts drie coronapatiënten liggen nog in het ziekenhuis van Imzouren. Alle drie doen het naar omstandigheden goed en zullen over enkele dagen opnieuw op het coronavirus worden getest.

Alle andere gevallen die in de regio van Al Hoceima werden vastgesteld, werden intussen genezen verklaard volgens Mohamed Yeznasni, provinciale afgevaardigde van het ministerie van Gezondheid.

In de afgelopen weken werden ook tientallen mensen uit andere provincies bij hun aankomst in Al Hoceima negatief getest op het virus. Sinds kort worden alle bezoekers die in de stad aankomen, in quarantaine geplaatst in hotels en op het virus getest.

Volgens Yeznasni werden bovendien volledige hotels door de plaatselijke autoriteiten geboekt om het medisch personeel tijdens de coronacrisis onder te brengen. Ook werd aanzienlijk geïnvesteerd in de aankoop van medisch materieel om het virus te bestrijden en werden meerdere bewustmakingscampagnes georganiseerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team