Zoeken

Comeback Adam Masina in Marokkaans elftal

11 maart 2024 - 12:00 - Sport

©

Adam Masina, de Marokkaanse linksback die op huurbasis voor Torino FC speelt, maakt een sterke periode door. De 30-jarige verdediger zou zijn zinnen hebben gezet op een terugkeer bij het Marokkaans elftal voor de komende twee oefeninterlands tegen Angola en Mauritanië.

Masina is sinds zijn komst naar Italië in januari in topvorm. Hij speelde de laatste zeven wedstrijden van Torino FC, waarvan zes keer in de basis. In drie van die wedstrijden speelde hij de volledige negentig minuten. Trainer Ivan Juric is erg tevreden over Masina’s defensieve kwaliteiten en waardeert hem met een gemiddelde van 7 op 10.

Lees ook: Adam Masina kiest voor Marokkaans elftal

Door blessures en een mindere periode bij zijn oude club was Masina niet meer in beeld bij bondscoach Walid Regragui. De naderende oefeninterlands lijken echter een uitgelezen kans voor de linksback om zich opnieuw te bewijzen. De mogelijke afwezigheid van Noussair Mazraoui en Yahia Attiyat Allah maakt de weg vrij voor Masina om zijn plaats in de selectie te claimen.

Lees ook: Belangrijke wijzigingen in Marokkaanse selectie

Adam Masina heeft al 15 interlands voor Marokko op zijn naam staan en behoorde in 2021 tot de selectie die deelnam aan de Afrika Cup.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team