Zoeken

Adam Masina kiest voor Marokkaans elftal

5 november 2020 - 20:20 - Sport

©

Houssine Kharja, voormalig aanvoerder van de Atlas Leeuwen, haalde een grote slag binnen. Hij overtuigde Adam Masina om zich bij het Marokkaanse voetbalteam te voegen.

Op 26-jarige leeftijd, heeft de linkervleugelverdediger van Watford ingestemd met het dragen van het Marokkaanse voetbalshirt. Volgens het dagblad Al Massae heeft Adam Masina beloofd om deel te nemen aan de volgende bijeenkomsten van de Atlas Leeuwen, wanneer zijn gezondheidstoestand dat toelaat.

Houssine Kharja leidt momenteel de cel scouting bij de nationale technische leiding. Hij heeft verschillende ontmoetingen gehad met Masina en motiveerde deze laatste voor het belang van het dragen van de nationale trui. Masina zal daarom volgend jaar maart, naast de rest van de ploeg staan ​​voor de kwalificatieronde voor de Afrika Cup 2021.

Adam Masina werd geboren in Khouribga. Hij woont in Italië bij zijn adoptiegezin dat hem altijd heeft afgeraden om voor de Marokkaanse selectie te spelen. Maar volgens het dagblad is hij op 26-jarige leeftijd nooit opgeroepen voor de Italiaanse selectie en realiseert hij zich dat hij geen andere keuze heeft dan voor Marokko uit te komen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team