Zoeken

Christiano Ronaldo opent Marokkaans hotel in februari

5 januari 2021 - 18:40 - Sport

©

Voetballer Christiano Ronaldo zal in februari zijn hotel in Marokko officieel openen. Het hotel is geheel in Arabische stijl ontworpen.

De krant ABC heeft al foto’s van het nieuwe viersterrenhotel gepubliceerd. De Portugees heeft met zijn inkomsten als voetbalspeler wereldwijd verschillende hotels geopend onder de naam ‘Pestana CR7’. In zijn geboorteland Portugal zijn twee hotels onder zijn naam aanwezig. Andere steden waar hij ook een hotel heeft geopend zijn Madrid en Manchester. Nu komt Marrakech ook op zijn lijst.

Een overnachting in het hotel van de voetballer zal ongeveer 200 euro kosten. Inmiddels is de bouw bijna afgerond. De werken begonnen in 2019 en de opening stond gepland voor 2020, maar door de wereldwijde gezondheidscrisis kon dit niet doorgaan.

Het hotel is in het hartje van Marrakech gelegen. De kamers hebben Arabische invloeden, maar geven ook iets weg van de Juventus speler. In elke kamer wordt je aan de speler herinnerd. Er is veel belang gehecht aan ontspanning. Zo zijn er onder meer loungeplekken waar men tot rust kan komen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team