Zoeken

Opening hotel Cristiano Ronaldo in Marrakech nabij

12 juni 2021 - 17:40 - Marokko

©

Cristiano Ronaldo en zijn vrouw hebben een nieuw hotel van de Pestana CR7-keten ingehuldigd, gelegen aan de Gran Vía in het centrum van Madrid in Spanje. In Marokko wordt verwacht dat het hotel van de voetballer in Marrakech zeer binnenkort zal volgen.

Zal de opening van Pestana CR7 in het hartje van de chique nieuwe wijk Avenue M in Marrakech, na verschillende keren te zijn uitgesteld, nu eindelijk doorgaan? De inhuldiging van Pestana CR7 Gran Vía door de Portugese ster in Madrid lijkt licht op de zaken te werpen.

Lees ook: Zoveel kost een nachtje in het hotel van Cristiano Ronaldo in Marrakech

"Ik nodig je uit om deze plek te ontdekken die je raakt en je doet dromen," schreef Georgina Rodriguez, de vrouw van de Juventus-ster op Instagram. De voltooiing van de werkzaamheden lijkt ook de aanstaande inhuldiging van het nieuwe hotel van Cristiano Ronaldo in de okerkleurige stad te bevestigen.

Het Pestana CR7 is een luxe hotel dat de expertise van Pestana combineert met de levensstijl van de voetballer. Het hotel heeft 174 kamers, 2 restaurants (waaronder een restaurant op het dak), een businesscentrum, een spa met fitnessruimte en een zwembad.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team