Zoeken

Chelsea wil Hakim Ziyech niet meer verkopen

7 juli 2021 - 12:00 - Sport

©

Hoewel Hakim Ziyech niet te klagen heeft over interesse van verschillende topclubs is zijn huidige werkgever niet van plan om hem tijdens de transferperiode van deze zomer te verkopen. Met name de Italiaanse club AC Milan zou azen op de Marokkaanse international.

Onlangs heeft de club uit Milaan nog te kennen gegeven dat zij Ziyech graag aan hun selectie zouden toevoegen. Sinds de komst van de Duitse trainer Thomas Tuchel naar Chelsea komt de Atlas Leeuw minder aan spelen toe en zou hij open staan voor een vertrek uit Londen. Eerder adviseerde de voormalige bondscoach van het Nederlands elftal, Marco van Basten, Ziyech nog om op zoek te gaan naar een andere club waar zijn kwaliteiten als voetballer beter uit de verf zouden komen.

Lees ook:Italiaanse interesse voor Hakim Ziyech

Volgens de Italiaanse sportjournalist Fabrizio Romano heeft Chelsea nu besloten om de Marokkaanse aanvaller niet te verkopen ondanks het feit dat Thomas Tuchel slechts sporadisch een beroep op hem doet.

In het afgelopen seizoen heeft Hakim Ziyech 23 wedstrijden in de Premier League gespeeld waarin hij 6 doelpunten en 4 assists heeft afgeleverd. In zomer van 2020 maakte hij voor een bedrag van 40 miljoen euro een transfer van Ajax Amsterdam naar Chelsea. Zijn huidige contract loopt tot 2025.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team