Zoeken

Chefchaouen in top 20 beste bestemmingen in 2022

1 november 2021 - 17:40 - Economie

©

De stad Chefchaouen is één van de 22 beste bestemmingen om te bezoeken in 2022. Dit blijkt uit een enquête van de Amerikaanse reisgroep Ovation Travel Group.

Uit de enquête blijkt dat slechts twee van de 22 topbestemmingen in de Verenigde Staten liggen, terwijl de andere bestemmingen geografisch ver verwijderd zijn en veel minder bekend zijn bij Amerikaanse reizigers. In een verklaring aan Forbes zegt Paul Metselaar, de CEO van Ovation Travel Group, dat reizigers grenzen willen overschrijden en nieuwe ervaringen willen opdoen. Dat blijkt uit de lijst van 22 "must-see"-bestemmingen in 2022. "We zien een enorme toename van de vraag naar internationale reizen sinds 2019".

Lees ook: Chefchaouen bovenop Marokkaanse aanbod voor toeristen

Chefchaouen is één van de beste bestemmingen om volgend jaar te bezoeken. Het stadje dankt zijn faam aan zijn charme en aan zijn pittoreske karakter. Chefchaouen, dat de bijnaam draagt van de blauwe parel, heeft zijn Andalusisch geïnspireerde ziel kunnen behouden. Het is de meest Spaans-Moorse stad van alle Marokkaanse steden. "Met huizen op berghellingen, smalle kronkelende straatjes en de betoverende blauwe kleur die de stad kleurt lijkt Chefchaouen wel op iets uit een droom," zegt Ashley Diamond, luxe reisadviseur bij Ovation Travel Group. "De betoverende provinciehoofdstad nodigt u uit om er rond te dwalen, haar rijke erfgoed te ontdekken, de architectonische schatten te bewonderen die haar straten bevolken en haar inwoners te ontmoeten," voegt zij eraan toe.

Lees ook: Chefchaouen en Marrakesh bij 50 mooiste bestemmingen ter wereld

De 21 andere topbestemmingen om in 2022 te bezoeken zijn: Taormina (Italië), Londen (Engeland), Santa Fe (New Mexico), Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), Anguilla (Brits Overzees Gebied), Ljubljana (Slovenië), Faeröer (Noord-Atlantische Oceaan, Denemarken), Ischia (Italië), Banff (Canada), Galapagos-eilanden (Ecuador), Mallorca (Spanje), Porto (Portugal), Bodrum (Turkije), Seychellen, Napa Valley (Californië), Quito (Ecuador), San Sebastian (Spanje), Yucatan (Mexico), Côte de Granit Rose (Frankrijk), Namibië en Paro (Bhutan).

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team