Zoeken

Brussels Airlines komt met nieuwe bestemmingen in Marokko

21 januari 2022 - 11:40 - Economie

©

Brussels Airlines vliegt komend zomerseizoen vanaf Brussels Airport naar 85 bestemmingen. De Marokkaanse steden Marrakech en Rabat behoren tot de acht nieuwe bestemmingen in het zomeraanbod van de dochteronderneming van Lufthansa.

Belga meldt dat de luchtvaartmaatschappij 85 bestemmingen aanbiedt in haar zomerprogramma voor 2022. Hiertoe behoren nieuwe bestemmingen zoals Arrecife (Lanzarote), Chania (Kreta), Hurghada (Egypte), Mytilene (Lesbos), Samos, Marrakech en Rabat (Marokko), en München (Duitsland).

Lees ook: Marokko bij topbestemmingen op Brussels Airport

De luchtvaartsector heeft momenteel nog erg te lijden onder de coronapandemie, maar Brussels Airlines is optimistisch voor het zomerseizoen, dat op 27 maart 2022 van start gaat. "Uit de boekingscijfers van de Belgische maatschappij blijkt dat veel meer mensen komende zomer op reis willen dan in 2021", zegt Jan Derycke die verantwoordelijk is voor het netwerk en de planning bij Brussels Airlines.

Lees ook: Marokko verwacht 14 miljoen luchtpassagiers in 2022

In vergelijking met de zomer van 2021 zien de groep ook dat klanten opnieuw langer op voorhand hun vlucht reserveren, vooral voor de vakantieperiodes. De verwachting is dat Spanje, Portugal, Italië en de Griekse eilanden dit zomerseizoen de populairste bestemmingen worden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team