Zoeken

Chefchaouen bovenop Marokkaanse aanbod voor toeristen

30 oktober 2020 - 18:20 - Marokko

©

Een onderzoek dat dinsdag in Casablanca bekend is gemaakt door het Marokkaans Verkeersbureau (ONMT), brengt aan het licht dat Chefchaouen een prominente plaats inneemt in het toeristische landschap van Marokko. Volgens het Bureau heeft de stad grote troeven die aantrekkelijk zijn voor toeristen.

Chefchaouen straalt ​​het schitterende en flamboyante beeld uit van een kleurrijk Marokko, merkte ONMT-directeur Adel El Fakir op tijdens de presentatie van het onderzoek op de Tourism Marketing Days. Dit evenement werd geïnitieerd door het ONMT om de toerisme-professionals samen te brengen rond strategische aangelegenheden in de sector. Vooral in de huidige context, die wordt gekenmerkt door de coronaviruspandemie, meldt MAP.

De studie openbaart een verbeeldingswereld voor een land waar medina’s, souks, menigten, ambachten, geuren, kleuren en muziek de overhand hebben. Adel El Fakir legt de nadruk op de culturele dimensie en de authenticiteit die voorop staan in dit plaatje. "We zijn in de maand juni begonnen met deze studie die betrekking heeft op alle prioritaire markten en uitgebreid werd naar andere veelbelovende markten", merkte hij op.

Voor de bestuurder is het onderzoek bedoeld om de bestemming Marokko te verkopen, contact te leggen met potentiële klanten en hun vertrouwen terug te winnen. De studie is ook een instrument in dienst van toerisme-professionals met als slogan "Ageer, Herwin, Nu!".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team