Zoeken

Brussels Airport biedt deze zomer vluchten naar Marokko aan

24 mei 2021 - 15:00 - Wereld

©

Marokko behoort tot een van de 175 bestemmingen waarop deze zomer vanaf de luchthaven Brussel-Zaventem wordt gevlogen. De vluchten zullen worden verzorgd door 51 verschillende luchtvaartmaatschappijen. Dit zomerseizoen zijn Tetouan (Marokko), Bari (Italië), Pula (Kroatië), Karpathios (Griekenland), Suceava (Roemenië) en Cluj (Roemenië) de nieuwe bestemmingen waarop vanaf de Brusselse luchthaven kan worden gevlogen.

De website Air Journal meldt dat Marokko een populaire bestemming is bij toeristen die deze zomer weer in het buitenland op vakantie willen gaan. De voortvarende vaccinatiecampagne van Marokko maakt het koninkrijk extra aantrekkelijk voor reizigers.

De luchthaven laat in een verklaring weten dat Brussels Airlines naast de vluchten naar Tetouan ook zal vliegen op Tanger, Al Hoceima en Nador. Volgens de luchthaven Brussel-Zaventem hebben passagiers deze zomer een ruime keuze uit verschillende bestemmingen waarnaar ze in comfort en veiligheid af kunnen reizen.

In het persbericht benadrukt de luchthaven dat reizigers onder de meest veilige voorwaarden zullen reizen. "95% van onze vertrekkende passagiers heeft een negatief PCR-testcertificaat, maskers zijn verplicht en ventilatie is optimaal. Met 175 bestemmingen is het aanbod bijzonder interessant voor iedereen en is de connectiviteit van de luchthaven al gedeeltelijk hersteld. Het was te lang stil in onze terminal, we kunnen niet wachten om meer leven en blije gezichten te zien in onze vertrekhal," laat de CEO van Brussels Airport, Arnaud Feist, weten in het persbericht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team