Zoeken

Brussels Airlines opent nieuwe routes naar Marokko

24 april 2021 - 12:00 - Economie

©

Brussels Airlines opent deze zomer nog vier nieuwe routes, zo maakte de Belgische luchtvaartmaatschappij donderdag bekend. Het gaat om vluchten naar Tanger, Nador en Al Hoceima in Marokko en Bordeaux in Frankrijk.

De eerste nieuwe routes naar Marokko gaan van start aan het einde van de maand juni. De vluchten naar Al Hoceima, Tanger en Nador worden aangeboden in samenwerking met ML Tours, schrijft Air Journal.

Nador zal tweemaal per week op dinsdag en zaterdag verbonden zijn met Brussels Airport, terwijl de vluchten naar Tanger elke woensdag en zondag zullen worden uitgevoerd. De vluchten naar Al Hoceima zullen exclusief te boeken zijn via ML Tours.

"Met de opening van deze nieuwe bestemmingen onderstreept de luchtvaartmaatschappij haar belangrijke positie op de leisure en VFR (Visit Friends and Relatives) markt", zegt Brussels Airlines in een verklaring. De leisure en VFR-markt zal naar verwachting eerder dan de zakelijke markt herstellen. "Nu de reisbeperkingen evolueren en de vaccinatieprogramma’s aan de gang zijn, neemt de vraag naar vliegreizen langzaam toe. Brussels Airlines heeft haar netwerk hertekend om aan deze vraag te voldoen, vooral voor vakantiebestemmingen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team