Zoeken

Bruiloft prins Brunei: Saudische prinsessen in Marokkaanse kaftans

15 januari 2024 - 14:00 - Wereld

©

Op de bruiloft van prins Abdul Mateen, zoon van de sultan van Brunei, droegen Saudische prinsessen Marokkaanse Kaftans, waarmee zij veel aandacht trokken onder de 5000 genodigden.

De bruiloft, die van 7 tot 16 januari plaatsvindt, is een grootse viering met veel prominente gasten, waaronder leiders en royals uit verschillende landen.

Lees ook: Ibtissam Tiskat in kaftan zet internet in vuur en vlam (foto)

Onder deze gasten bevinden zich prinses Munira bint Muhammad Al Thaniyan, de echtgenote van prins Mamdouh bin Abdulrahman bin Saud bin Abdulaziz Al Saud, die een groene Marokkaanse kaftan droeg. Prinses Al Hanouf bint Mamdouh Al Saud verscheen naast haar echtgenoot Ahmed bin Hamad Al Hamad in een prachtige witte Marokkaanse kaftan.

Lees ook: Marokkaanse kaftan en Turkse mode: een stijlvol huwelijk in Istanbul

De 32-jarige Abdul Mateen trouwde met Yang Mulia Anisha Rosnah, de 29-jarige kleindochter van een adviseur van de sultan. De prins van Brunei droeg tijdens de ceremonie traditionele kleding van zijn land. Foto’s van de koninklijke bruiloft zijn op sociale media gepubliceerd. Abdul Mateen werd beschouwd als de beroemdste vrijgezelle prins van Azië en is de zoon van de sultan van Brunei.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team