Zoeken

Prinses Lalla Salma maakt onverwachte verschijning

21 januari 2024 - 17:00 - Marokko

©

Prinses Lalla Salma heeft onlangs een verrassende verschijning gemaakt in Tanger, waar ze samen met vriendinnen gespot werd in een restaurant in de oude stad.

Dit bezoek aan Tanger werd als een aangename verrassing ervaren door de inwoners en bezoekers van de stad, die haar hartelijk verwelkomden, meldt Al3omk.

Lees ook: Lalla Salma in Tanger gezien

Het is niet de eerste keer dat de prinses in het openbaar verschijnt sinds haar scheiding van Koning Mohammed VI in 2017, een scheiding die nooit officieel is bevestigd. Haar openbare optredens zijn sindsdien zeldzaam geworden.

Lees ook: Koning Mohammed VI en Lalla Salma geschokt door berichten tijdschrift

In september 2019 werden foto’s gepubliceerd van Prinses Lalla Salma in New York, vergezeld door haar twee kinderen, prins Moulay El Hassan en prinses Lalla Khadija. Kort daarna bezocht ze het Mohammed VI Museum in Rabat tijdens de tentoonstelling "Schatten van de Islam in Afrika: van Timboektoe tot Zanzibar", georganiseerd door het Arabisch Wereldinstituut. De zeldzame verschijningen van de prinses in het openbaar trekken steeds veel aandacht in Marokko en in de media.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team