Zoeken

Real Madrid stelt prijs vast voor Brahim Diaz

7 april 2024 - 13:00 - Sport

©

Real Madrid wil zijn talentvolle aanvaller Brahim Diaz, die interesse geniet van diverse Europese topclubs, vastleggen. De club heeft de waarde van de Spaans-Marokkaanse speler vastgesteld op 60 miljoen euro, 25 miljoen euro meer dan zijn marktwaarde.

Brahim Diaz is dit seizoen uitgegroeid tot een belangrijke pion in het elftal van Real Madrid. Door blessures van andere aanvallers kreeg de 24-jarige middenvelder de kans om zijn talent te tonen en hij stelde niet teleur. Diaz’ goede vorm heeft de aandacht getrokken van verschillende grote Europese clubs, die hem willen overnemen, of op huurbasis willen inlijven, meldt Sport.es.

Lees ook: Brahim Díaz krijgt aantrekkelijk bod

Real Madrid wil Diaz echter niet kwijt en heeft de speler een prijskaartje van 60 miljoen euro gegeven. Diaz zelf heeft ook niet de intentie om te vertrekken, maar zou dat wel kunnen overwegen als hij na de komst van nieuwe spelers in de zomer te weinig speeltijd krijgt van trainer Carlo Ancelotti.

Diaz’ contract bij Real Madrid loopt tot 2027, maar zijn salaris is niet in overeenstemming met zijn huidige prestaties. De in Malaga geboren speler verdient zo’n 8 miljoen euro per jaar, wat een van de laagste salarissen is binnen de club. Deze lage salariëring kan hem ertoe bewegen om Santiago Bernabeu te verlaten als een andere club hem een ​​aantrekkelijker aanbod doet, aldus Spaanse media.

Lees ook: Brahim Diaz geblesseerd? Zorgen bij Real Madrid (foto)

Brahim Diaz kwam in januari 2019 voor 17 miljoen euro van Manchester City naar Real Madrid. Hij werd vervolgens drie seizoenen verhuurd aan AC Milan. Destijds bedroeg zijn marktwaarde nog geen drie miljoen euro. Inmiddels is de waarde van de Atlas Leeuw gestegen naar 35 miljoen euro, volgens Transfermarkt. Real Madrid zal hem alleen laten gaan als er een bod van 60 miljoen euro op tafel komt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team