Zoeken

Ramadan-bericht Brahim Diaz zorgt voor ophef op sociale media

12 maart 2024 - 18:30 - Sport

©

Een bericht over de Ramadan van Brahim Diaz op sociale media heeft tot veel discussie geleid. De Real Madrid-ster, die op het punt staat om voor Marokko te gaan spelen, wenste moslims een goede Ramadan.

Diaz plaatste het bericht maandag op X, kort na de aankondiging dat hij voor Marokko zou hebben gekozen. Volgens El Espanol wilde Diaz wellicht zijn verbondenheid tonen met de moslimgemeenschap in Marokko.

Lees ook: Brahim Diaz kiest voor Marokko

De post leidde echter tot een storm aan reacties. Sommige internetgebruikers deelden foto’s van Diaz en Theo Hernández, zijn teamgenoten bij Milan, terwijl ze een pizza met ham aten. Anderen haalden video’s van Diaz naar boven waarin hij te zien is terwijl hij het gras aanraakt en een kruisteken maakt voordat hij het veld opgaat, als basisspeler of reserve.

Lees ook: Brahim Diaz met Marokkaans elftal?

Na maanden van twijfel heeft Diaz uiteindelijk besloten om zich bij de Atlas Leeuwen te voegen. De Real Madrid-ster zal, tenzij er nog iets onverwachts gebeurt, deelnemen aan de komende oefenwedstrijden tegen Angola en Mauritanië op 22 en 26 maart in Agadir. Hij zou rugnummer 10 dragen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team