Zoeken

Sofyan Amrabat vertelt over voetballen tijdens de Ramadan

2 mei 2021 - 11:20 - Sport

©

Ondanks het feit dat Atlas Leeuw Sofyane Amrabat tijdens de Ramadan aan het vasten is, wordt zijn spel er niet minder op. Hij kreeg lovende kritieken voor zijn prestatie in de wedstrijd tussen Fiorentina en Juventus. De middenvelder van de club uit Florence vertelt hoe het is om topvoetbal te spelen en te vasten.

"Natuurlijk is het niet gemakkelijk omdat ik niet eet of drink, maar ik voel me goed. Zelfs tijdens wedstrijden heb ik het gevoel dat ik energie heb, ook al is het normaal om erg moe te zijn na de wedstrijd," zegt hij aan de website van zijn club Fiorentina.

"Ik wil in het bijzonder Amrabat en Ribéry bedanken, want ze doen mee aan de Ramadan, ze speelden een geweldige wedstrijd zonder te drinken en zonder te eten," verklaarde de voorzitter, Rocco Commisso. De preses was onder de indruk van de kracht van Amrabat tijdens deze wedstrijd.

Er is veel interesse van andere clubs om Amrabat het volgende seizoen in te lijven. Zo zou AC Milan al hebben onderhandeld over een transfer met Rocco Commisso, maar zijn beide clubs niet tot een akkoord gekomen. Dit seizoen heeft de 24-jarige Marokkaanse international 28 Serie A-duels voor Fiorentina gespeeld. Zijn contract loopt af in juni 2024.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team