Zoeken

Bondscoach Hervé Renard onder druk gezet door baas Marokkaanse voetbalbond

25 oktober 2018 - 19:40 - Sport

©

Hervé Renard staat onder druk. De bondscoach van de Atlas Leeuwen moet de Afrika Cup 2019 winnen als hij in Marokko wil blijven.

De Fransman had eerder deze week een meeting met de voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond Fouzi Lekjaa, die zijn bezorgdheid uitte over de middelmatige prestatie van de Atlas Leeuwen tegen de Comoren. De Atlas Leeuwen wonnen met moeite de heenwedstrijd en speelden gelijk in de terugwedstrijd. Marokko verloor toen een kans om zich voor de Afrika Cup te plaatsen.

"De bondscoach vervolgt zijn missie aan het hoofd van het nationaal elftal. Ons doel is de Afrika Cup te winnen. Op 16 juli, een dag na de continentale competitie, zal zijn werk worden geëvalueerd waarna we over de toekomst van Renard bij de Atlas Leeuwen zullen beslissen.", verklaarde Fouzi Lekaa tijdens een radio interview.

Vorige week deden geruchten de ronde over de komst van Carlos Queiroz. De Portugese coach zou na het einde van zijn contract in Iran volgend jaar, naar Marokko komen om Renard te vervangen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team