Zoeken

Bekende bokser David Haye op vakantie in Marrakech

5 januari 2023 - 19:00 - Sport

©

De beroemde Britse bokser David Haye, voormalig Engels kampioen en huidig EBU Europees kampioen zwaargewicht, heeft de eindejaarsfeesten in Marrakech doorgebracht.

David Haye heeft samen met de Ierse zangeres Una Healy, lid van de Britse band The Saturdays, enkele dagen doorgebracht in Marrakech. Hij deelde een foto op zijn Instagram-account met 544.000 abonnees met Healy en de mooie Sian Rose. Haye, die sinds 2018 niet meer heeft gevochten, verbleef in het Park Plaza Hotel.

Lees ook: Romantische vakantie in Marrakech voor Milly Zero

De 42-jarige bokser die "Hayemaker" wordt genoemd, postte aan het begin van het nieuwe jaar een berichtje voor zijn fans. "Gelukkig Nieuwjaar en moge 2023 alles zijn waarop je hoopt", schreef hij. Haye had het ook over zijn vakantie in Marrakech. "Ik besloot het jaar in de zon te beginnen, er gezond uit te zien, te zonnen en me voor te bereiden op het komende jaar. Sinds ik ’The Alchemist’ (Paulo Coelho) heb gelezen, wou ik Marrakech bezoeken. Door mijn persoonlijke Marokkaanse avontuur zou ik er ooit over kunnen schrijven."

Lees ook: Zoon Zinédine Zidane in Marrakech getrouwd

De wereldkampioen van 2007 in de WBA en de WBC is gelukkig met het nieuwe jaar. "Ik ben januari begonnen met de gepaste energie, bovendien ben ik omringd door prachtige, respectvolle mensen die me niet beoordelen maar accepteren. Door de steun die ik krijg van zoveel fantastische vrienden en zakenpartners is mijn wereld een stuk leuker geworden."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team