Zoeken

Romantische vakantie in Marrakech voor Milly Zero

7 december 2022 - 23:00 - Cultuur

©

De Engelse actrice Milly Zero en haar vriend, rapper Ransom Fa, hebben een romantische vakantie in Marrakech doorgebracht.

Het celebrity koppel had een leuke vakantie in Marrakech. Milly Zero deelde op Instagram foto’s van haar romantische vakantie in de okerkleurige stad. Er zijn beelden van haar met haar vriend in een adembenemend landschap, op een quad of terwijl ze een kameel aait. Het paar werd tijdens hun reis vergezeld door Kate Williams en haar vriend.

Lees ook: Britse tv-ster Chloe Brockett op vakantie in Marrakech

Melissa Jasmine Skye, alias Milly Zero, is bekend van haar rol als Hannah in CBBC’s kindersitcom ’All at Sea’ en van haar rol als Dotty Cotton in de BBC-serie ’EastEnders’. Na drie jaar als Dotty heeft ze nu haar samenwerking met BBC EastEnders beëindigd. "Na drie en een half jaar heb ik beslist dat mijn reis met het iconische Dotty Cotton ten einde is gekomen," bevestigde Milly in een persbericht.

Lees ook: Adil Rami met nieuwe vriendin op vakantie in Marrakech (foto)

"Ik weet niet hoeveel mijn leven bij EastEnders is veranderd en hoeveel ik het zal moeten missen, maar ik ben nu toe aan nieuwe uitdagingen," zei ze erbij en bedankte "iedereen die het zo speciaal heeft gemaakt - ik heb vrienden voor het leven gemaakt, ongelooflijke dingen geleerd en herinneringen opgedaan die een leven lang zullen bijblijven."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team