Zoeken

Bilal Wahib reageert beheerst op biergooier

17 augustus 2022 - 11:00 - Cultuur

©

Tijdens een optreden van Bilal Wahib op 12 augustus op de Zomerfeesten in Almkerk, had de zanger opnieuw last van een biergooier. Hij slaagde er deze keer in om het incident op een ludieke manier af te handelen.

Bilal Wahib kreeg afgelopen weekend, tijdens de Zomerfeesten in Almkerk, bier over zich heen tijdens zijn optreden. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt en eventjes leek het erop dat zijn emoties de overhand zouden krijgen, maar hij remde zichzelf af.

Lees ook: Bilal Wahib verzonk na foute livestream bijna in depressie

"Degene die zonet een biertje op me heeft gegooid. Vieze, vuile… Nee, dat gaan we niet doen!" reageerde Bilal Wahib na de bierdouche. Waarna hij zijn optreden gewoon verder heeft gezet.

Lees ook: Bilal Wahib reageert jaar later op Instagram-rel

Zo’n maand geleden tijdens een optreden bij het Parkcity Live Festival reageerde Bilal Wahib nog op een heel andere manier op een lastige festivalbezoeker. Iemand in het publiek zou de rapper meerdere malen hebben beledigd en de middelvinger naar hem hebben opgestoken. Wahib liet toen die persoon door de beveiliging verwijderen terwijl hij door de microfoon riep: "Jij gaat naar huis".

Bladna.nl