Zoeken

Bilal Wahib komt met nieuwe song

10 augustus 2021 - 18:20 - Cultuur

©

Platenlabel Top Notch maakte op Instagram bekend dat Bilal Wahib binnenkort met nieuwe muziek komt. Wahib werd aan de kant geschoven nadat hij eerder dit jaar werd aangehouden op verdenking van het maken en verspreiden van kinderporno. Hij vroeg op Instagram aan een minderjarige jongen om zijn geslachtsdeel te laten zien.

Bilal Wahib scoorde eerder grote hits met onder meer de nummers Tigers en 501. Top Notch heeft een fragment van de nieuwste muziek van de 22-jarige artiest gedeeld op Instagram. "Dat je niet alleen was. Of ben ik paranoia, denk ik weer veel te veel na. Ik weet niet wat het is of dat ik mij vergis, dat er iemand anders is. Als we echt willen dan kan het". Dat zijn de woorden van de track die Wahib zingt in het filmpje op Instagram.

Lees ook: Bilal Wahib treft regeling met minderjarig slachtoffer

Wahib heeft sinds het incident met de minderjarige jongen geen muziek meer gemaakt. Hij gaf op eind juni wel een verrassingsconcert tijdens een feest in Paradiso en speelt ook een rol in de film Meskina, die nu te zien is in de bioscoopzalen.

De zanger kreeg er flink van langs in de media, samenwerkingen met hem werden geannuleerd of offline gehaald, hij werd levenslang verbannen door Instagram en zijn muziek werd geboycot door verschillende radiozenders.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team