Zoeken

Bemoedigend nieuws van Amine Harit

30 januari 2023 - 12:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Amine Harit heeft op 17 november 2022 een knieoperatie ondergaan. Hij heeft bemoedigende vooruitgang geboekt in zijn revalidatie en zou aan het eind van het seizoen kunnen terugkeren op het veld van Marseille.

In de Ligue 1 wedstrijd tegen AS Monaco (2-3) scheurde de Marokkaanse middenvelder zijn kruisband. De Atlas Leeuwmoest een operatie ondergaan. Het genezingsproces zou ongeveer zes maanden duren.

Lees ook: Staande ovatie voor geblesseerde Amine Harit

De blessure zette de Marokkaan volledig buitenspel en verhinderde hem om met Marokko deel te nemen aan het WK in Qatar. Op dat toernooi leverden de Atlas Leeuwen een historische prestatie en bereikten voor het eerst de halve finales van een WK.

Lees ook: Amine Harit niet naar WK Qatar door blessure

De 25-jarige speler heeft al grote vooruitgang geboekt. Zin teamgenoot Alexis Sanchez deelde een video op sociale media waarop te zien is hoe Amine Harit aan zijn revalidatie begint en wordt aangemoedigd door de Chileen. Verschillende waarnemers spraken van een mogelijke terugkeer naar de competitie voor het einde van het seizoen. Olympique Marseille stelde geen enkele risico te willen nemen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team