Zoeken

Bekende YouTubster beleeft afschuwelijk moment in Marokko (video)

3 juli 2018 - 16:30 - Marokko

©

Susi Cruz, bekende YouTubster uit Duitsland, wilde haar rondreis in Afrika met Marokko beginnen. Na twee dagen in Chefchaouen vluchtte ze het land echter uit.

De jonge vrouw vertelde in een filmpje over haar ongelukkig verblijf in de blauwe stad. Susi kwam afgelopen weekend in Chefchaouen aan. Ze werd al snel door mannen lastiggevallen op straat ondanks een "nette" outfit.

Door de straten van Chefchaouen wandelen werd moeilijk voor de jonge vrouw van Chinese afkomst. Probleem is dat het juist het doel van haar reizen is, alleen op stap gaan en met een omgebouwde minivan reizen.

Susi werd tijdens haar verblijf aangesproken door een jongeman genaamd Hassan. Hij stelde haar voor om een muntthee in haar van voor te bereiden, wat ze accepteert. Maar de jongeman werd steeds lastiger en weigerde de van te verlaten. Hij wil de nacht met haar doorbrengen, wat Susi weigerde waarna hij geld eiste, wat ze hem gaf.

De YouTubster weigerde ontdekte vervolgens dat ze haar portefeuille met een deel van haar papieren kwijt was. Ze weigerde langer in Marokko te blijven en reed met haar van tot Sebta waar ze zich "veiliger" voelde dan in Marokko.

Na de publicatie van haar video kreeg ze tientallen steunberichten vanuit Marokko en elders. In een nieuw bericht stelt ze dat ze nooit heeft gezegd "dat Marokko een slecht land was" maar enkel dat ze zich er "niet op haar gemak voelde". Ze belooft terug te komen maar dan met haar vriendje.

Hassan werd intussen door de politie gearresteerd en aangeklaagd voor intimidatie en drugsbezit en omdat hij illegaal als gids werkte.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team