Zoeken

Vrouw en minnaar krijgen levenslang voor moord in Marokko

1 augustus 2018 - 14:00 - Marokko

©

De rechtbank van El Jadida heeft een jonge vrouw en haar minnaar uit Bir Jdid tot levenslang veroordeeld voor de moord op haar echtgenoot.

In januari stapte de vrouw zelf naar de politie. Ze vertelde toen dat haar buurman met een mes haar woning was binnengedrongen en geld had geëist. Ze was toen naar eigen zeggen thuis met haar man en hun baby.

Haar echtgenoot zou zich hebben verzet. Toen hij de dief probeerde te stoppen zou hij in de borst zijn gestoken en aan zijn verwondingen zijn overleden. De buurman zou haar vervolgens hebben vastgebonden en vijf uur lang hebben verkracht.

Medische tests toonden echter aan dat de vrouw niet was verkracht maar wel een seksuele relatie had gehad. Ze gaf uiteindelijk toe dat ze een relatie onderhield met haar buurman. Ze had aan haar man gevraagd om haar te verstoten omdat hij niet meer met haar naar bed wilde gaan, wat hij had geweigerd.

De vrouw vertelde aan de agenten dat ze al maanden een relatie had met de buurman. Beiden werden gearresteerd en voor moord berecht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team