Zoeken

Barcelona komt met aantrekkelijk salaris voor Mazraoui

9 maart 2022 - 10:20 - Sport

©

Noussair Mazraoui maakte zijn vertrek bij Ajax Amsterdam aan het einde van zijn contract al bekend. De rechtervleugelverdediger zou nu voor een enorm bedrag bij Barcelona kunnen tekenen. AC Milan en Borussia Dortmund zijn eveneens nadrukkelijk geïnteresseerd in Mazraoui.

Barcelona wil Noussair Mazraoui een vijfjarig contract aanbieden met een nettosalaris van ongeveer 3,5 miljoen euro plus bonussen, meldt Info Blaugrana op haar twitteraccount. De Spaanse club toont al langer interesse in de Marokkaanse international en wacht op het einde van zijn contract bij Ajax om hem te contracteren. In het volgend seizoen vertrekken Sergi Roberto en Sergiño Dest en in 2023 gaat ook Dani Alves weg bij Barcelona.

Lees ook: Noussair Mazraoui terug bij Marokkaans elftal?

Mazraoui heeft zijn volgende bestemming nog niet bekend gemaakt, maar het is duidelijk dat Barcelona een belangrijke kanshebber is, hoewel hij daar misschien pas van start kan gaan wanneer Dani Alves vertrekt. De Atlas Leeuw heeft besloten zijn contract bij Ajax niet te verlengen, omdat hij vindt dat "dit het juiste moment is om te vertrekken" en zijn carrière een nieuwe impuls te geven.

Lees ook: Barcelona bereidt zich voor op de komst van Noussair Mazraoui

Naast Barcelona zijn ook andere clubs, waaronder AC Milan en Borussia Dortmund, geïnteresseerd in Noussair Mazraoui. AC Milan heeft intussen een jaarsalaris van 3 miljoen euro en een contract voor vijf jaar aan de Marokkaanse international aangeboden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team