Zoeken

FC Barcelona offert twee spelers op om Mazraoui te contracteren

10 maart 2022 - 11:40 - Sport

©

FC Barcelona is bereid twee spelers op te offeren om Noussair Mazraoui tijdens de komende zomerstop over te nemen. De Spaanse club heeft reeds een aantrekkelijk salarisaanbod gedaan aan de Marokkaanse international, die in juni zou aantreden wanneer zijn contract bij Ajax afloopt.

Noussair Mazraoui zou in de komende dagen een contract kunnen tekenen bij FC Barcelona. Fichajes herinnert eraan dat de speler al heeft aangekondigd dat hij zijn contract bij Ajax, dat in juni afloopt, niet zal verlengen omdat hij vindt dat het het juiste moment is om de club te verlaten.

Lees ook: Barcelona komt met aantrekkelijk salaris voor Mazraoui

FC Barcelona moet in de komende zomerstop twee spelers afstaan om genoeg geld te hebben voor een transfer van Noussair Mazraoui of eventueel Erling Braut Haaland of César Azpilicueta.

De Spaanse club wil de verkoop van Sergiño Dest en Oscar Minguez afronden voor de komst van de Atlas Leeuw. Dest is één van Barça’s beste spelers en heeft door zijn leeftijd de hoogste marktwaarde in het team. Minguez kan nieuwe kansen krijgen met de komst van Mazraoui.

Lees ook: Noussair Mazraoui terug bij Marokkaans elftal?

Bovendien zal Dani Alves, die al een tijdje aan de kant staat, waarschijnlijk bij Barça blijven. Onderhandelingen over zijn transfer naar Valencia in de winter mislukten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team