Zoeken

Barça of Atlético: Sofyan Amrabat maakt zijn keuze

19 juni 2023 - 21:00 - Sport

©

Sofyan Amrabat is in Spanje om te onderhandelen met FC Barcelona en Atletico Madrid. De 26-jarige Marokkaanse international heeft sinds zijn spectaculaire bijdrage op het WK de interesse gewekt van een aantal Europese clubs en zelf wil hij ook zo snel mogelijk een nieuwe club vinden.

"Amrabat gaat de Marokkaanse selectie verlaten. Hij heeft dit seizoen zoveel wedstrijden gespeeld. Ik wil geen risico’s nemen voor hem, met name omdat hij spoedig voor een nieuwe club zal tekenen," zei Walid Regragui op een persconferentie. Zijn verklaringen suggereren dat een transfer van Amrabat zeer binnenkort zal plaatsvinden. Atletico is op zoek naar een middenvelder en lijkt bereid om Amrabat te contracteren, maar het financiële aspect vormt een probleem.

Lees ook: FC Barcelona wil Sofyan Amrabat contracteren, maar…

De uiteindelijke beslissing ligt echter bij Fiorentina. Amrabat staat nog tot 2024 onder contract bij de Italiaanse club, maar is vastbesloten om een nieuwe start te maken. Clubs die geïnteresseerd zijn in de speler hopen dat Fiorentina de vraagprijs verlaagt tot onder de 20 miljoen euro.

Lees ook: Manchester United droomt van Sofyan, Amrabat droomt van Barça

Madrid overweegt om Kondogbia van de hand te doen en Besiktas is het meest geïnteresseerd. Met het geld dat deze transfer oplevert, kan Atlético nieuwe spelers aantrekken en Amrabat staat samen met Paredes (PSG) en Guido (Betis) hoog op het lijstje. De Atlas Leeuw lijkt dus steeds dichter te komen bij het Estadio Metropolitano in Madrid en verder weg van Camp Nou in Barcelona.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team