Zoeken

Manchester United droomt van Sofyan, Amrabat droomt van Barça

4 juni 2023 - 14:00 - Sport

©

Manchester United heeft opnieuw zijn interesse getoond in Sofyan Amrabat, de middenvelder van Fiorentina, maar de Marokkaanse speler droomt er nog steeds van om zich aan te sluiten bij FC Barcelona.

De Catalaanse club wacht nog steeds op de goedkeuring van La Liga voor zijn financiële plan, terwijl de sportdirecteuren van de club blijven zoeken naar een vervanger voor Sergio Busquets, schrijft het Spaanse medium Sport. Tijdens een recente persconferentie zei Xavi Hernández, de coach van Barça, dat de komst van Leo Messi en de integratie van een verdedigende pivot de topprioriteiten van de club zijn.

Lees ook: Sportcommentator Nico Cantor aan Sofyan Amrabat: "Allah y rhem l’walidin!"

Barça heeft meerdere spelers op het oog om Busquets te vervangen. De keuze van de vervanger zal afhangen van de economische context waarin de club zich bevindt tijdens de volgende zomertransferperiode. Onder de kandidaten zijn Martín Zubimendi, Joshua Kimmich, Rúben Neves, Guido Rodríguez en natuurlijk Sofyan Amrabat.

Lees ook: Sofyan Amrabat krijgt bezoek van inbrekers in Italië

Amrabat heeft al geprobeerd om zich bij Barça aan te sluiten tijdens de laatste transfermarkt. Ondanks zijn inspanningen heeft Fiorentina zijn vertrek tegengewerkt en is de transfer mislukt. Barça, dat te maken heeft met financiële Fair Play-problemen, hoopte hem te kunnen lenen met een koopoptie voor deze zomer, een voorstel dat de Italiaanse club heeft geweigerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team