Zoeken

Bakfietsverkrachter opgepakt in Casablanca

20 april 2022 - 17:00 - Marokko

©

Een gevaarlijke man die werd gezocht wegens ontvoering, vrijheidsberoving en verkrachting van twee vrouwen, is door de politie van Mediouna en Tit Mellil gearresteerd. Dit is afgelopen woensdag gebeurd, na een achtervolging over de daken van de wijk Mediouna in Casablanca.

De man, bijgenaamd "de verkrachter met de bakfiets", staat bekend om zijn agressiviteit tegenover vrouwen. Volgens het dagblad Assabah stond hij al meer dan 10 maanden op een nationale opsporingslijst voor het ontvoeren, vasthouden en verkrachten van twee vrouwen in een verlaten woning in Daroua. Hij had de twee slachtoffers (serveersters van beroep) als doelwit gekozen en hen lastiggevallen door hen geld aan te bieden in ruil voor seksuele diensten. Nadat hij verschillende afwijzingen had ontvangen, besloot hij actie te ondernemen.

Lees ook: Kenitra: politieagenten opgepakt voor verkrachting minderjarige

Toen een van de serveersters op een avond thuiskwam van haar werk, heeft hij haar op zijn driewieler geduwd en is hij met haar naar een verlaten woning in de wijk Daroua gereden, waar hij haar verkracht heeft en vervolgens heeft vrijgelaten. De volgende dag viel hij de tweede serveerster ook aan, alvorens te verdwijnen. Aan zijn ontsnapping is afgelopen woensdag een einde gekomen.

Lees ook: Mokadem Tetouan in hechtenis voor ontvoeren minnaar vrouw

De verdachte verijdelde talrijke pogingen van de politie om hem aan te houden. Uiteindelijk kon men hem arresteren op het dak van een hamam die naast het huis van zijn familie is gelegen. Volgens Assabah kregen de speurders een tip waardoor zij hem in de val wisten te lokken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team