Zoeken

Badr Hari: "Verhoeven is waarschijnlijk een fijne gozer"

1 december 2019 - 11:50 - Sport

©

Badr Hari was eerder deze week te gast bij Beau van Erven Dorens en verraste het publiek met zijn "volwassener en wijzer" gedrag.

De Marokkaanse kickbokskampioen was uitgenodigd om over zijn gevecht tegen Rico Verhoeven op 21 december te spreken. Hij vertelde onder meer dat zijn motivatie nu heel anders is.

"Vroeger was mijn motivatie heel oppervlakkig. Als ik vocht en ik won, wilde ik een nieuwe auto kopen. Wilde ik stappen. Het ging nergens over. Als ik nu vecht, dan ben ik echt aan het vechten voor de toekomst van mijn kinderen. Daar zit zoveel kracht in, die motivatie die je put uit je kinderen. Dat is onverslaanbaar.", aldus Hari.

Ook verklaarde de kickbokser uit Houara dat hij Verhoeven in het oog hield. "Ik slaap niet. Ik kijk wel. Ik houd hem wel in de gaten. Ik ben voorbereid. Je kan niet zo’n grote wedstrijd hebben en je niet bezig houden met iemand."

Badr stelt wek respect te hebben voor zijn tegenstander. "We zijn beide super competitief. Dat maakt dingen in elkaar los als je tegenover elkaar staat. Hij wil de beste zijn en ik wil de allerbeste zijn. Dus ik denk dat dat het is. Maar ja, als persoon... Ik denk dat het een fijne gozer is, maar zo goed ken ik hem niet."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team